onsdag den 18. september 2013

Dejlige Kolobrzeg

Skriver efter dagens 2. og 3. behandling... livet er skønt!

Ahhh, nu tror jeg ikke, der kan ligge mere velvære på mig i dag! Massage, mudderpakninger og undervands masssage, og en god tur i poolen. Lidt underligt at rende rundt i badekåbe på gangene...sammen med alle de andre.

Vores dejlige hotel "Diva Spa****". Vi er så heldige, at vi har fået en lille suite, så der er masser af plads at gøre godt med. 

Efter frokost gik jeg en skøn tur i byen. Kolobrzeg er en meget grøn by med parker og fine åbne pladser. Baggrunden til alle disse frirum er, at byen blev bombet sønder og sammen under 2. verdenskrig, og der naturligvis ikke var råd til at bygge det hele op igen. Byen bliver "delt" af jernbanen, så delen mod kysten i høj grad består af kursteder,og modsat ligger den gamle bydel med masser af boliger. Begge steder er der masser af butikker og boder (frugt og grønt, Ryby (røgede fisk), is, kaffe, ravsmykker, hatte, tøj, klapki (badetøfler)), og også lidt turistgear.
Det er en typisk østblok by, og jeg er vild meda at gå rundt i den. Alle er venlige, og stemningen er god. Hjemturen gik jeg langs vandet, hvor der nærmest er folkevandring: turister, polakker, joggere, stavgængere, nonner i crocs, bedsteforældre med småbørn, kærestepar...
Nu er det snart tid til dagens middag, og det er med garanti lækkert... suppe, kød, fisk, måske pasta eller kinesisk, kartofler og forskellige lækre salater, nå ja og desserter. 

Maria

2 kommentarer:

Kari sagde ...

Er du helt sikker på at du kan holde til det ?

Bedstes Patchwork sagde ...

Det lyder som et rigtig dejligt afslappende ophold i har der, så er det bare med at nyde al forkælelsen.
Hanne