tirsdag den 18. juni 2013

Kabel...

Da jeg forleden dag havde lavet min melonskabelon, tænkte jeg, at det ville være en god idé at lave en quilteprøve, for at se om det ville virke efter hensigten - og det gjorde det!
Og da jeg lavede skabelonen efter quilten passede den hele vejen rundt. Så var det store spørgsmål, hvad der skulle ske i hjørnerne. Der er mange muligheder, men jeg endte op med denne, som jeg syntes giver en fin effekt.
 Og fra bagsiden.

Det har været en sjov og også sej proces at quilte denne quilt. Da Elisabeth og jeg først talte om at lave en byttehanden (dadadadada... spændende hva'?) tænkte jeg, at der skulle quiltes buer, krummelurer og fede fjer på denne quilt. Men så kom Helene lige ind over og sagde, at hvis det skulle passe til quiltens "alder" (altså den tidsperiode indpirationen til mønsteret er hentet fra) skulle der quiltes linjer og masser af dem. Det havde jeg ikke prøvet før, så det var jeg straks med på - udfordringer fryder!

Alle disse linjer er quiltet med overtransportør, hvilket godt kan ses ved, at stoffet "bufler" lidt nogle steder. Overtransportøren skubber jo ekstra stof foran sig, og da det jo skal være et eller andet sted, så blev det til lidt buffel. Men helhedsindtrykket er super fedt. I morgen får Elisabeth quilten retur (jeg glæder mig til at høre hvad hun syntes!!!), og når hun har syet lukkekanten på og vasket kalorius, kommer der masser af billeder!

Maria

4 kommentarer:

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Spændende kik, Maria. Glæder mig til at se flere fotos af quilten.

Helene Juul sagde ...

Hold k... hvor ser det godt ud!

Gitte Møldrup sagde ...

Det ser rigtig flot ud, jeg er spændt på at se hele quilten.

Bedstes Patchwork sagde ...

Det ser super godt ud, jeg er spændt på at se det færdige resultat.
Hanne