søndag den 14. april 2013

Oplagt på den første forårsdag...

... er det måske ikke ligefrem at bruge formiddagen i Ikea, men sådan blev det her hos os. Vi kunne dog tydeligt se, at mange andre havde valgt shopping fra - der var ledige p-pladser både da vi kom, og da vi kørte!
Som den ukuelige optimist jeg er, er jeg fuldstændig sikker på, at jeg med min nyeste reol kan få orden i rodet! Ok, godt nok plejer jeg at rode ret meget i lapperiet, men ikke så slemt som her. Jeg har nemlig måtte tømme et skab, for at få plads til reolen og nu er jeg så i gang med den helt store omgangsortering; - hvad skal blive, hvad skal gemmes væk, hvad skal gives væk, hvad skal smides ud!

Naturligvis tog det om sig, så straks reolen var sat op (og inden jeg satte noget i den) kastede jeg mig over soveværelset (bedrollers er en, på samme tid fantastisk og skrækkelig, ting!!!), et skab med diverse blandet gammelt tøj, ungernes aflagte (af det der skal gemmes), og godt med generelt-maximalt-oprydnings-velegnet-diverse! Og når (når !!!!) jeg på et tidspunkt er færdig med det skab, kan jeg kommer til at rydde lapperiet for det der skal gemmes, men dog ikke være lige ved hånden - og få gjort forårs rent derinde!

Spurgte manden min, hvorfor jeg dog ikke havde valgt mig en mindre pladsfyldende hobby - men ved nærmere eftertanke er det jo den der har valgt mig, så jeg er fuldstendig undskyldt!

Må hellere lige tage et hug mere inden jeg falder om!

Maria

2 kommentarer:

Chookyblue...... sagde ...

goodluck organising things.......

Jette sagde ...

Det er en dejlig ting at få organiseret sine ting og du har ret du er lovlig undskyldt med hensyn til den pladskrævende hobby ;o)