lørdag den 15. september 2012

Blåkærgård - en perle på Tunø!

Tirsdag gik vandreturen på Tunø ikke rundt om øen, men ad den asfalterede vej. Dejlig og flot tur, og under vejs kom vi forbi denne gamle gård, hvor to mennesker knoklede på livet løs. Straks blev det til noget snak og så fortale Kirsten (altså det vidste jeg jo ikke hun hed vel), at det var et kursussted med plads til 50 personer. Bing-bing-bing... sagde det i mit hoved - her kunne være såååå skønt at lave noget med nogle sydamer. Sådan en sommer Veng week-end!  Eller noget helt andet skønt noget. Straks blev vi inviteret inden for (og udenfor) det skønne hus, så vi rigtig kunne se! Og blev vist rundt med stor glæde og iver - det er tydeligt at Kristen og Knus elsker, det de lavet! Jeg bliver altid så fascineret, når jeg møder mennesker med en passion - det smitter!

Gården på den ene side med borde og masser af læ og sol! Og stor stilhed!


Gården fra den anden side, men udsigt til stor lækker terrasse (traktoren står lige der, hvor der snart igen er en dam). Prøv lige at se lyset og udsigten! Det er simpelthen pinligt, men jeg fik ikke taget et billede fra teressen og ud over marker/skov/hav - men den er bare helt vidunderlig! Blåplads og længe med alle køjeværelserne.

Spisestue/kursuslokale med masser af lys!!!

Et køjeværelse. 

Der er 10 værelser med hver 4 køjesenge og 5 værelser med dobbelt senge. Yderligere er der rigeligt med toiletter/badeværelser og fint køkken med prof opvaskemaskine mv. Helt fantastiske omgivelser til at lege med stof... eller holde familie week-end... eller holde kursus... eller bryllup... eller...!!! Du kan læse mere her på: Tunø Feriecenter Blåkærgård.

Efter en masse snak, førte Kirsten os gennem deres skov, tegnede og fortalte om træet, svampe, dyr, mos... alt med fantastisk viden og glæde. Til sidst endte vi på en lille skovvej med udsigt til havet, og så sagde vi "Farvel og på gensyn" for et er sikkert - vi vender tilbage på et tidspunkt!

Maria


2 kommentarer:

Kari sagde ...

Det ser da helt fantastisk ud.

Grete Langballe Hansen sagde ...

Var der i går. Der er stadig lige fantastisk;) Kirsten og Knud er gæstfrie mennesker, og stilheden er til at holde ud=:0)