torsdag den 12. marts 2015

Farvelærekursus 3

Det er ikke nemt at vælge,  hvilke stoffer der skal bruges i de opgaver, vi bliver stillet af Helene. Her er det Elisabeth der kæmper med blåviolet og rød...
Lektierne fra sidste uge - alle i sort/hvid, da mit billedprogram laver "sjov".
 Og blokkene fra aftenens kursus.
Det bliver bestemt ikke nemmere jo længere vi kommer i kurset, men absolut mere udfordrende. Jeg har (med nogen besvær) besluttet mig for, at mine blokke ikke skal være pæne... det kan jeg bestemt også lære noget af!

Maria

tirsdag den 10. marts 2015

Farvelærekursus 2 - på vej til 3

Sidste tirsdag var jeg til anden kursusaften om farvelære.
Her er resultatet af vores anstrengelser

Ingen tvivl om, at vi alle syntes det var både sjovt - og meget svært. Og alt i alt tror jeg ikke, vi syntes det blev specielt pænt... men absolut udfordrende. Og eftersom vi (heldigvis alle sammen) arbejder umådelig langsomt, har det været hjemmearbejde til i aften.
 Helene gav super undervisning omend hun ikke altid er lige heldig på fotos... eller jeg ikke er så heldig, når jeg tager billeder. Dette er - tro det eller ej - det absolut bedste af tre...

Maria... 
der tro det eller ej har lavet en pink/limegrøn blok!

fredag den 6. marts 2015

Jeg sidder her...

... og jeg kan ikke andet. Efter 17 dage med gennemgående voldsom svimmelhed, har jeg fået konstateret, at jeg har en virus på balancenerven. Jeg havde godt mistanke om det (havde det i 1996-1997, skrækhistorier behøves ikke, min egen er rigeligt) , og sådan er det også. Nu er der så bare en ting at gøre... nemlig at væbne min med tålmodighed. Ikke noget jeg har meget af, men måske det kan gro på mig? Og så har jeg faktisk også fundet et "træningsprogram" til balancetræning, som bestemt skal forsøges, når jeg kaæn stå bare nogenlunde stabilt på benene igen.

Det bliver stort set ikke til syning, for det med at stå og skære... nej det går ikke. Men strikke kan jeg, og har fået produceret flere par filtede tøfler. Nu har jeg så fundet et lækkert Kaunisjal i domino strik frem, som mangler (hmm) 1/2 firkant. Tror det skal strikkes færdigt i aften, og så noget nyt findes frem. Godt at jeg har bare "lidt" garn på lager!