tirsdag den 26. november 2013

mandag den 25. november 2013

I klemme...

Ikke mig, men symaskinen håndtag. Den har fået en Jansjö LED lampe fra IKEA på, og den giver super godt ekstra sylys! Og så er prisen... 79 kr. Rigtig godt, når maskinen og jeg er på tur!

søndag den 24. november 2013

Punktum, punktum, Comma, streg


Det er lidt sjovt med denne stofserie Comma fra moda. Jeg syntes på en og samme tid, at den er fed og grim. Men når jeg syr noget i stofferne, så bliver jeg altid vild med resultatet. Og  så pynter fed grå moderne quiltning jo altid!

Maria

onsdag den 20. november 2013

Når det ene tage det andet...

Forleden dag købte jeg denne fine lanterne (skal jo passe på "pelsen" - ikke min altså) og kom begejstret hjem med den, for så at opdage, at benene kunne ødelægge mine borde på ingen tid.

Så frem med lapperne... og nu kan den bare komme an den lanterne!

Maria

PS Må heller sy mig en i julestoffer inden 1. december, for denne er måske lige lovlig farvestrålende?!


mandag den 18. november 2013

Mød en lykkelig Svend!

Ham her er stamfader til en hel flok firben der løber rundt omkring på en quilt... Og han har været produktiv!

Maria

onsdag den 13. november 2013

fredag den 8. november 2013

Harmoni - det der mønster

Siden Karina og jeg i 2010 lavede Harmoni BOM, har vi fået ret mange henvendelser angående mønsteret... altså hvor man kunne få det. Da det jo var en gratis BOM, var det meningen at mønsteret bare skulle ligge til gratis download på vores fælles blog KarMa Quilt - via den service der hedder "Scribd". Men på et eller andet tidspunkt undervejs er "Scribd" gået fra at være en gratis fornøjelse, til at være noget der skal betales for - altså hvis man skal downloade noget. Så derfor har jeg i dag uploaded hele pivtøjet til "GoogleDocs", så nu skal det gerne gå uproblematisk igen.

Hvis du skulle få lyst til at sy vores BOM, vil jeg anbefale, at du læser vores "Harmoni indlæg" på KarMa Quilt - og starter "bagfra"!

Du kan finde alle de gode sager her:
Intro til Harmoni BOM
Skitse over hele quilten
Vejledning til alle 10 pakker
Alle blokke - printes på pap

Ved spørgsmål - send mig da blot en mail... se under kontakt.

Maria