mandag den 31. januar 2011

Bekendelser?!

Lige nu sidder jeg med resterne af vidunderlige lattertårer i øjnene, for jeg faldt helt tilfældigt over denne blog: "Superheltemors bekendelser". Kan ikke beskrives, men har du tid og kan tåle selvudleverelses bekendelser af den mest pinlig vidunderlige slags, så gik endelig forbi.

Den der slags "selvudleverelses bekendelser af den mest pinlig vidunderlige slags" har jeg selv en forkærlighed for - måske fordi der sjældent er noget, der er lige så morsomt, som når jeg virkelig har trådt i spinaten (og skal fortælle det til andre)?!

Så derfor tilbyder jeg her et skønt mandagsgrin...

For en del år siden, da jeg midt på sommeren skulle have svar på, om jeg var blevet optaget på mit drømmestudie, havde jeg planlagt dagen rigtig godt. Jeg havde taget fri fra arbejde, så jeg ikke skulle gå og tørre snot af andre menneskers børns næser, mens jeg vidste, at der lå post hjemme og ventede på mig. Og jeg havde kørt kæresten (nu manden min) på arbejde rigtig tidligt, så jeg havde mulighed for at køre et eller andet sted hen, hvis ventetiden blev for lang. Men, da jeg ikker er morgenmenneske, endte jeg med at tage mig en god lang morgenlur iført "Eva kostume" i sommerens hede.

Jeg vågner ved, at det ringer på døren. Forvirret som jeg er, tager jeg bare mit sovelagen op foran mig og tumler ud til døren - der står ferie-afløser-postbudet (ung lækker fyr) med et anbefalte brev. Jeg skynder mig at kvitterer og smiler stort tilbage til  ferie-afløser-postbudet, der står og ser på mig med et strålende smil. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at han nok var glad på mine vegne over det fine brev, lukker døren og i det jeg vender mig om, ser jeg et glimt af min bare r.. i spejlet. En udsigt  ferie-afløser-postbudet har kunnet nyde i fulde drag al den tid døren var åben. Godt han bare var afløser - og aldrig skulle se min r.. igen.

Maria

Og ja, jeg var kommet ind på drømmestudiet!

Endnu en!

Det er næsten pinligt at vise indholdet af endnu en pakke, for den fra i torsdags er ikke pakket ud endnu. Men jeg gør det alligevel!


Idag har jeg hentet det lææææænge ventede kit + bog til "Rose of Sharon" quilten. Jeg reserverede mit kit allerede i begyndelsen af september 2010, pakken er afsendt 4. januar 2011 og så har jeg ventet, ventet og ventet! Nu er den her og det var al ventetiden værd!


Alle stofferne er Island Batik og er de samme som dem, der er brugt i bogen. Nu vil jeg ae rigtig meget på stoffet og læse bogen godt og grundigt - og så vil jeg lægge det ind "kit-hylde" og tage der frem igen til...?!

Maria

Berit - skal jeg klippe en snip af alle stofferne til dig, så du har noget at farvematche op imod?

søndag den 30. januar 2011

Færdig???

Ja, absolut. Sådan går det, når man syr (nej, det har jeg faktisk næsten ikke gjort) en hel week-end sammen med dejlige syveninder. Vi har været hele week-enden på Klærke Hostel, som har de ideale rammer for sådan en sy-tøse-komsammen.


Lækker tapas fra Kafe K i Skanderborg lørdag aften.

Det var også i Veng de såkaldet regnbuer skulle bruges. Jeg endte med KF regnbuen, men min bali-bunke ligger stadig og venter på, at jeg snupper en strimmel af hver. Ikke alle havde tid/lyst til at "Lege regnbue", men 8 var med på spøgen. Alle syede et panel, og skar det derefter op i 8 stykker... og så "bytte bytte købmand"... 8 forskellige til hver. Her er mine... magen til de andres!


Her er Gittes skåret i mindre bidder og blandet. Lækkert!


Når jeg nu ikke har syet i week-enden er det fordi jeg har klippet, klippte og klippet. Billeder en anden dag - har ikke pakket det ud endnu...


Lækker søndags brunch... og et sidste blik på "mine" billeder. Måske jeg snart skal gøre alvor af det og sy nogle til mig selv?!


Maria

Flere billeder kan ses her  på Helenes flickr album

fredag den 28. januar 2011

Klar?!

Nej lige knapt!
Det er simpelthen ufattliget hvad der skal pakkes til en syweek-end i gode veninders lag.


Alt på bordet skal bruges til syaktiviteret - i kufferten på gulvet alt det uvæsentlige, men nødvendige!

Maria

I køkkenet venter "Marias forfodskage" dog uden fodaftryk - endnu!

torsdag den 27. januar 2011

Hvad er der i kassen?


Tja, det har jeg faktisk ikke tid til at se nærmere på lige nu. "Hullet" i kassen har rummet min fødselsdagsgave fra min mor, men det kan jeg først vise, når jeg får det til min fødselsdag!

Maria

tirsdag den 25. januar 2011

1-2-3 designvæg!

Du skal bruge:
  • 40 cm selvklæbende velcrobånd med "ben" (billing i stof og stil) og
  • et stk. basisplaid fra Jysk (super-syntetisk alt hænger fast i/på det).
Klip velcrobåndet i 4 - 5 stykker.



Pil bagsiden af og klæb velcrostykkerne på overkanten af en reol, et skab, en dørkarm...


Læg kanten af basisplaiden over velcroen og gnid lidt på stedet - så hænger plaiden fast og du kan begyden at designe! Det er ikke nødvendigt at sy/klistre velcro på basisplaiden!


Maria

PS: Du kan også vælge den lidt mere langsigtede model,... men da min er helt fuld allerede, må det en midlertidig til også!

På forkant!

Sikke et skønt syn, jeg kom op til her til morgen. Inden jeg gik i sent i aftes, besluttede jeg mig for at forkæle mig selv lidt. Så jeg skar og stakkede alt mit "hemmelige baggrundsstof", så jeg bare kan gå i gang med dagens arbejde.


Idag skal jeg også bruge denne lukskslineal. Det er snart lang tid siden jeg først så den hos Helene Juul, og den måtte bare med mig hjem. Det er en "Precut" lineal - det vil sige, at alle mål passer til ex. modas charmpacks, layer cakes, jelly rolls, honey bunns. Linealen er 5 inch x 10 inch og har ekstra tydelige opmærkninger ved 1½ inch (Honey buns). 2½ inch (Jelly rolls), 5 inch (charm packs). Der er også en 45 graders vinkel, så det er nemt at lave kvadrater i ovenstående mål.


Lige noget for mig, der elsker precuts - fiks, lille og handy!

Maria

mandag den 24. januar 2011

Klogest...

vil det være, at rydde op inden jeg starter på næste store og hemmelige projekt...


Det burde jo ikke tage mere end 10 min. Hvis jeg altså letter måsen NU og gør noget ved sagen?!

Maria
Tjek lige min rørsamling i højre hjørne ud...
Her står volumenvlies, quiltepapir, klar voksdug, vliesofix (det vil sige rullen er tom efter de 8 m med rullegræs), pap mv. lige til at tage i brug. Det er noget bøvl, at komme hjem med 5 m volumenvlies og rulle det på paprør, men super skønt, når der skal tages et stykke. Det er så dejlig nemt at se, hvad der er i huset og hvad der mangler...


søndag den 23. januar 2011

Søndags servicemeddelelser!

Opsamling på ugen der gik... eller er det længere?

Bøgerne kan købes på Amazone, men har du ikke mod på det, vil Helene Juul gerne bestille dem hjem.

"Rullegræsset" er købt hos Hoffmann Hobby i Århus (ingen netbutik). Stoffet er fra "Benartex" og hedder "Playful Pups" af Paws for Thought. Umiddelbart kan jeg finder det her og her.

"Overlægger" - Jeg har fået et skønt link til en DIY af Lene, men kan ikke finde det igen. Kan du Lene? Ja, og her er det!

God søndag.

Maria

lørdag den 22. januar 2011

Farver!


Hvad skal jeg vælge? Jeg vil have dem begge!!!


Hvad det er til ? Hemmeligheder!

Maria

fredag den 21. januar 2011

8 m rullegræs!


4 m nyklippet til mig (til venstre) og 4 m uklippet til Karina. Får sådan lyst til at komme i haven!

Maria

torsdag den 20. januar 2011

Hvilken skala bruger du?

Jeg har i det sidste (lange) stykke tid haft store problemer med at modtage mail på min private mailkontoe. Det vil sige, det er nok nærmere andre, der har haft problemer med at komme af med mails til mig - de har fået dem lige tilbage i sn....., men har ofte ved gentagne forsøg til sidst fået mailen frem til mig.

I længere tid var jeg slet ikke klar over det, men undrede mig over at andre havde fået ex. nyhedsmail fra Helene Juul, når jeg ikke havde.

Forlede dag satte jeg mig så for at undersøge sagen nærmere. Jeg har mit internet hos Stofa, så dem ringede jeg op.

Den venlige "computernørdfyr", der sad i den anden ende af røret, forstod godt hvorfor jeg ikke fik så mange mails, få jeg havde indstillet min "stofa-safe-mail" til at opsnappe op til 80 % af mine mails.

Men, det har jeg altså ikke valgt. Jeg har nemlig fået hjælp for adskillige år siden af en venlig "computernørddame" med mine indstillinger og valgte dengang, at der skulle slippes lidt flere mails end "anbefalet" igennem. Det var netop hvad indstillingen (sådan en med "vælg din indstilling og marker valgte") viste på "mine sider" hos stofa - altså de sider jeg kan se på min egen computer. Når jeg fik hjælp dengang, var det fordi jeg bare ikke forstod deres system - det var omvendt ulogisk for mig.

"Hmmmmm" sagde den venlige "computernørdfyr" - "lige et øjeblik". Og lidt efter... "Det tager lige lidt tid, jeg har eksperterne til at se på det..."

Og så... "Det ser ud til at vi her inde hos stofa har fået vendt skalaen omvendt!!! Så når du har valgt lidt under anbefalet sikkerhed, så har du fået et godt stykke over anbefalet sikkerhed. Vi skal undersøge sagen nærmere, men hvis du (mig altså) nu indstiller din sikkerhed til "Anbefalet", så er du sikker på ikke at ramme ved siden af! Det var sørme godt du ringede! Tak for det. Og husk lige at gemme dine nye indstillinger!"

Det har jeg så gjort og glæder mig til alle de spændende mails jeg nu skal til at modtage!

Maria

PS: Det lækre stof her, kan ses brugt i den kommende nummer af Kludemagasinet.

Forår på vej?

Solskin, fuglekvidder og pang!


Maria

tirsdag den 18. januar 2011

Timeglas Quilt!


Nu er min Timeglas Quilt færdig... og taget i brug af hele familien! Jeg har, med de gule trekanter, forsøgt at være tro mod 1930'er stofferne/stilen, men det røde stof til lukkekant/hjørnesten er ikke helt godt - sådan rent historisk. Til gengæld kanon godt i quilten!


Det blev ikke så vildt med quiltningen, for da jeg havde quiltet i stolperne, kunne jeg godt lide at denne quiltning og fravalgte derfor vild quiltning i blokkene. Som det måske kan ses her på bagsiden, danner quiltningen nogle skønne lidt "skæve" stjerner.


Jeg har brugt en fleeseplaid fra føtes til bagside. Den passede lige i størrelsen og farven er super til den røde lukkekant. Personligt er jeg ikke så meget til fleesebagsider, for det er min erfaring at de ikke holder sig pæne nær så længe som forsiden. Men familien - store som små - er vilde med fleesen.
Og ja, jeg har et tyndt lav volumenvlies i som mellemfoer.


Maria

mandag den 17. januar 2011

Overlækker overlægger?!

Nu har jeg taget første skridt til at gøre det nemmere at finde mine tut´s her på bloggen. Jeg har lavet en "overlægger" - altså en bjælke med nye enkeltsider! Nu skal jeg så bare komme så langt, at jeg får lagt diverse billeder/link ind på siderne. Ikke idag... men måske... en anden dag?!

Maria

søndag den 16. januar 2011

Tja...

...hvad skete der lige der???

Og så en lille forsøgsrest... til at lege med...


Maria

PS: Som vanligt har jeg glemt at tage billeder af mine skønne modeller syet af overstående, inden de havnede hos Helene Juul. Mon jeg ikke kan nå det en anden dag? I morgen måske?

PS: Timeglasquilten er fiks & færdig. Nu venter jeg bare på dagslyset, så farverne kan komme til deres ret!

PS: Hvorfor tager det altid 3 x så lang tid at sy noget i hånden anden gang ... altså det samme... og op-pille-tiden er ikke medregnet i "x 3"?! ØV!!!

fredag den 14. januar 2011

Bud med...

... kan det nok ikke kaldes, for jeg skulle faktsik ikke i Butik Himmelblå mere under dette udsalg. Men to af mine dejlige syveninden stod lige og manglede lidt "Kaffe" og havde ikke selv mulighed for at komme forbi, så...


Jeg fik en fin bestílling på 11 bestemte 30 cm stykker og skulle så finde 5 mere, der passede til. Vovet... tja, hvis de ikke lige passer damen, så bruger jeg s.. bare selv! Nå, men jeg er sikker på, at hun vil holde fast i dem med næb og klør!


Her skulle det være 4 bestemte mønstrede og så nogle af de fine "ensfarvede"...

Aner ikke hvor dette billede kommer fra, hvem der skal bruge stoffet eller hvorfor det nu ligger på min (snart overfyldte) Kaffe Fasset hylde i skabet! Underligt, underligt!

Maria

Århus Quilterne - nu med blog!

Er du medlem af Århus Quilterne eller overvejer du at blive det, så her lokalforeningen nu en blog med faktuelle oplysninger, og med tiden også sjove indslag, billeder fra møder/udflugter og hvad medlemmer ellers kan komme på, der skal vises.
Du finder bloggen her.

Er du blogger og medlem - og har lyst til at få et link lagt ind under "Medlemmernes blogs", så skriv en kommentar til mig enten her eller på Århus Quilterne, så vil jeg lægge dig og din blog ind.

Jo flere vi er - jo mere spændende bliver bloggen!

Maria

torsdag den 13. januar 2011

Så er legen i gang!

 

Og hvad så nu? Det får I at se imorgen. Det bliver ikke umiddelbart noget af alle mine skitserede quiltedesigns, for da først jeg havde quiltet "in the ditch" (altså i grøften) mellem blokke og stolper, var det helt åbenlyst, hvad der så skulle quiltes. Og det skal jeg til nu...

Maria

onsdag den 12. januar 2011

Hvordan skal det quiltes?

Jeg kan godt lidt at være langt fremme med mine pw planer, så jeg overvejer allerede nu, hvordan jeg skal quilte min timeglas quilt. Ikke at toppen er noget nær færdig... men tankerne er der jo alligevel.
Tegningen er et print fra EQ7, og kanterne er kun "sat på" for udtrykkets skyld. Aner ikke hvordan de bliver, men disse skal bruges deri.

Som I kan se, har jeg forsøgt mig med mange forskellige quiltedesigns og jeg syntes ikke rigtig, at nogen af dem virker. Mest hælder jeg nok til nederste række enten midterste eller højre blok. Og så diamanter i stolperne.

Egentlig ville jeg her bare vise, at selv om jeg rigtig gerne quilter på maskine (og også er rimelig god til det, hvis jeg skal sige det selv), så laver jeg altid mit forarbejde... skitser med forskellige quiltedesigns. Udtrykket i quilten bliver så forskellig alt efter quiltningen, og for mig virker det super godt med disse skitser. Nogle gange dukker der helt nye linjer op i mønsteret, når jeg sidder og "kruseduller". Og så er det også en god måde at få "designet ind i hånden på" - i hvert fald hvis jeg skal frihåndsquilte.

Efter den skønneste dag idag:
  • indkøb i Himmelblå
  • datter og hendes veninde der bagte boller og serverede varm cacao til
  • skøn aftensmad lavet af manden min
  • timer hos Århus Quilterne sammen med gode syveninder og masser af (højtlarmende) latter - det er altså svært at sy, når man tuder af grin!!!
  • smuk tung sne på bilen og alle andre steder
  • afslapning i sofa med sytøj og Helene Turstein film (som jo godt nok var modbydelig, men det vidste jeg allerede)
  • og nu... en lille stund foran symaskinen
- så kan jeg ikke bede om meget mere! Flere af den slags skønne dage - TAK!

Maria

tirsdag den 11. januar 2011

Når bare...

... jeg ved hvilke specifikke projekter stofferne skal bruges til...


Alle de "små" stykker til højre er til Kim Mclean quilten, det skønne limegrønne med blomster til nye puder (her skal ikke nævnes, hvor mange gange jeg har købt stof til nye sofapuder, som jeg dog aldrig har syet...) og de pink prikker til Karina og jeg, til en bestemt quilt vi snart skal sy - og kan jeg ikke leve uden, så kan Karina jo heller ikke!

Maria

Mødet Lene på min udflugt idag - og hun var også i Kaffe Mood!

mandag den 10. januar 2011

2 halve til 4 hele?

To trekanter skåret på skrå - er fra en Moda precut pakke. Og syet sammen på ved lange side.

Placer en lineal som på billedet.
Focus på linealspidsen ved sylinjen, 45 g linjen på linelaen skal gå gennem trekanternes spids og at linelaens linjer skal flugte med trekantens sider (her 2 7/8 inch linjer).  

Skære langs linealens sider.

Nu har du 4 små blokke.

Læg dem op sådan...

Eller sådan...

Eller brug dem som jeg kommer til at gøre... altså ikke at jeg helt ved hvordan endnu, men det kommer..

Hvis kvadrater og trekanter skal bruges sammen, skal de skæres til i samme mål. Her spiller vores individuelle præcision og perfektiome ind... Men da udgangspunktet er syet på skrå af trådretningen, er der stor sansynlighed for, at det er mere eller mindre skævt.

Maria

Nye bøger - og links

Jeg fik denne meget fantastiske og specielle bog i julegave af en dejig patchwork veninde jeg har. Det er - med mine øjne - en ret speciel bog, og der er megen inspiration at hente for mig hos Malka Dubrawsky. Her er det udtrykket, farverne, glæden og kraften der er i højsæde, langt mere end om sømmene passer eller om quiltestingene nu også er lige store.


Du kan se billeder af nogle af Malkas skønne kreationer her - wow siger jeg bare. Jeg har lagt Malkas blog "A stitch in dye" på min blogliste, så hvis du har lyst til at se mere, kan du nemt gøre det der.

En anden helt fantastisk bog (givet af samme dejlige veninde) er denne:


Jeg tror det bliver min favoritbog i 2011!

Bogen er fuld af skønne quilts, meget detaljerede forklaringer og masser af tips. En super god bog til begynderen, hvis der skal hentes rent sy-teknisk viden, men bogen byder på så megen farve, viden, nye og sprudlende fortolkninger, at jeg bare har læst den igen, igen og igen. Og jeg er endda kommet længere end til billedlæsning! Har du lyst, kan du følge Elisabeth Hartmann på hendes blog Oh Fransson. Jeg tog mig en god blogtour der i aftes og har allered forelsket mig i et "must projekt" af rester!

Har du for nyligt fået (af andre eller af dig selv) nogle nye fantastiske bøger?

Maria

Er 3. gang lykkens gang?!


Gad vide hvordan det er lykkedes mig at sy denne blok forkert sammen hele to gange? Så svært kan det da heller ikke være!!! Når den lige om lidt er pillet op og syet sammen igen (for 3. gang), så skal jeg i kast med bunken af tiloversblevne trekanter. Denne quilt bliver syet sådan lidt "komsi-komsa", for jeg ved ikke hvad disse trekanter skal blive til. Men nu syr jeg dem sammen og skærer dem nok i stykker igen... på en eller anden måde. Da stoffet er skåret på skrå af trådretningen, er det med akkuratesse ikke der der kommer allerførst (ikke lige mig, men...) og så kan jeg vel lige så godt smide alle tøjler og bare lege. 


Jeg er noget spændt på, hvad det mon bliver til!

Maria

PS: nå 3. gang var ikke lykkens gang og det er så pinligt, at jeg her vil undlade at komme nærmere ind på detaljerne. Men efter en rum tid var sidste blok også syet sammen!

søndag den 9. januar 2011

En sypiges bekendelser

Efter mit indlæg med mange skønne sko, har jeg fået en mail fra en sand patchwork pige (non-blogger). Som hun skrev, så er det skønt at få så mange par sko så billige... for så bliver der flere penge til stof! Så sandt, så sandt, men prøv lige at overbevise en mand om det!

Nå, men jeg var i hvert fald til udsalg i Butik Himmelblå i går lige til åbningstid. Der var mange mønstre sat ned med op til 70 kr., stof til 50 kr./m og alle Kaffe Fassett stoffer til 100 kr./m. Og dette tilbud galdt også ved køb af blot 25 cm. Så er der jo noget ved sagen!

Jeg havde besluttet mig for at anlægge en helt ny taktik: Kun at købe stof jeg har deciderede planer med og det gik over al forventning!!!


Ensfarvede KF som skal bruges til mit kommende Kim McLean projekt. Helene Juul får mønstre hjem på disse fantastiske applikerede quilts, som jeg længe har ønsket mig at prøve kræfter med!
Det brune(!!!) med blomster er til bagside (eller måske kant?)  til min DU 2010 quilt.


Det blomstrede bagest er også til Kim McLean og de skønne limeprikker er til en hemmelighed - der ikke skal være hemmelig ret meget længere.

Tre forskellige stoffer (50 kr./m), der tilsammen skal blive til bagsiden på min "Dus med himlens fugle" BOM. Den ligger lige nu pænt pakket sammen i en hvid Ikea-kasse, men jeg fornemmer en begyndende lyst til at sy den færdig.


Og så lige 5 mønstre... fordi jeg skal sy dem... engang!

Maria

fredag den 7. januar 2011

Parringsleg på spisebordet!


Ja, undskyld mig, men det var simpelthen for oplagt!

For snart lang tid siden købte jeg nogle Turnovers (trekantet charmpack lignende produkt) på e-bay. Ikke fordi jeg skulle bruge dem, bare fordi de var billige...

Da jeg sidst var på besøg hos Karina havde jeg taget to med og syede nogle timeglasblokke. Men der blev ikke nok til hverken eller. Heldigvis havde jeg endnu en pakke fra samme serie i skabet, og nu har jeg parrte dem, så der kan blive 18 blokke med 4 timeglas i hver. Nu er spørgsmålet så bare, hvordan parblokkene skal syes sammen? Den nemme løsning er at sy lyst stolper med farvede hjørnesten og så bare en kant. Men er det nu lige det jeg har lyst til??? Jeg har 84 trekanter til overs og de skal jo også gerne bruges... om ikke andet så på bagsiden!

Tror jeg tager lidt med til cycafé hos Helene Juul i eftermiddag, måske nogen har en god ide. Helene har også en del ensfarvede 1930-stoffer i butikken, så måske kan jeg finde noget som passe til.


Maria

torsdag den 6. januar 2011

Makeover på nederste etage!

Dette indlæg kunne lige så godt have heddet: "Fod på det" eller "Overdrivlese fremmer forståelsen" eller "Vanvidet overtager!"
Idag har jeg rigtig forkælet mig selv - langt ud over det rimelige vil nogen (også manden min) nok mene, men når chancen byder sig, er det bare med at slå til!

For ½ år siden fik jeg konstateret en hælspore (ingen skrækhistorier i kommentarerne tak - jeg har fået så rigeligt), og i dag kørte jeg så til Green Comfort's restudsalg/lagersalg i Randers i håb om at kunne købe nogle super-kvalitets-sko/støvler/sandaler til en overkommelig pris.

Efte ½ times venten ude i kulden, sammen med en flok damer fra Randers, blev døren åbnet og vi myldrede ind. Jeg gik helt specifikt efter Medical/New Feet sko, da jeg har fået det anbefalet til mine stakkels fødder.
Uha, hvor er det godt at bruge en str. 36 - 37, der er der nemlig ikke så mange der gør, så der var et rimeligt udvalg! Medical er ikke verdens smarteste sko, men når alternativer er "At gå eller ikke at gå", er valget ikke så svært!

Nogle af damerne fra køen anbefalede mig simpelthen at samle mig en bunke af de sko jeg kunne lide i rette størrelser og så først derefter prøve dem. Ganske genialt - når der nu kun er 1 - 2 eksemplarer af hvert par. Nogle med erfaring havde sipelthen taget en stor blå Ikea pose med, som de puttede sko i under indsamlingen.

Som sagt - så gjort!


Nu bliver jeg helt flov - for det er altså bunken af det jeg købte... Jeg havde en noget større bunke i forretningen!


Hertil sagde manden min: "Du kan jo kun have ét par på ad gangen..." og derefter... "Smider du så ud af dem der står i skabet?" "JA og JA!" Kvinder og sko... I ved!


Hvis du endnu ikke har fået kaffen galt i halsen, så får du her endnu en chance - jeg har givet 2400 kr. for det hele - 266 kr. pr par. Og jeg - jeg er kiste glad. Har straks puttet diverse indlæg i mine nye blå hjemmesko og kan nu gå næsten helt normalt omkring! FEDT!

Maria

PS: Kl. 18.30
Har nu smidt 3 par støvler og 7 par sko/sandaler ud. Ikke til genbrug for det er de ikke værd - nej i småt brandbbart. Har stadig 3 par som jeg lige skal "sige lidt farvel til" inden de også ryger ud! Nej, tror lige jeg tager der første par og sender samme vej som resten allerede nu...